Paweł Ramiączek

Paweł Ramiączek, osoba o dużym doświadczeniu w działalności społecznej i samorządowej, które wykorzystuje do pracy na rzecz Kielc i Wyższej Szkoły Handlowej w Kielcach, z którą jest związany od 11 lat.

Paweł Ramiączek jest absolwentem Wyższej Szkoły Handlowej im. B. Markowskiego w Kielcach oraz Uniwersytetu Marii Curie – Skłodowskiej w Lublinie. Ukończył studia doktoranckie na Uniwersytecie Śląskim w Katowicach na kierunku prawo.

Jest kierownikiem Biura Promocji i Rekrutacji Wyższej Szkoły Handlowej w Kielcach. Wykłada w WSH oraz  Szkole Zarządzania Marketingu w Kielcach. Szkoleniowiec, trener PR Akademii Rozwoju Kadr w Warszawie.

Jest członkiem Rady Programowej Polskiego Radia Kielce i warszawskiej firmy DQS Polska. Komentator polityczny w Radio „FAMA”

Od wielu lat związany z Sojuszem Lewicy Demokratycznej. W latach 2006-2008 przewodniczący Komisji Rewizyjnej Rady Miejskiej SLD w Kielcach. W ostatniej kadencji pełnił funkcję Sekretarza RM SLD w Kielcach a w roku 2011 p.o. przewodniczącego kieleckiego SLD. W latach 2011 – 2012 członek Rady Wojewódzkiej SLD.

Obecnie pełni funkcję przewodniczącego Wojewódzkiego Sądu Partyjnego, jest członkiem Zarządu Miejskiego SLD w Kielcach i wiceprzewodniczącym kieleckiego koła SLD nr 4.

* wszystkie pola są wymagane

• B
  • C